LOVÁSZIBA

2023. október 18.
9:00 - 10:00

WWW.KORMANYABLAK.HU

ÉRTESÍTÉS

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Értesítjük, hogy Lovászi községben Lovászi Község Önkormányzata a Lenti Hulladékkezelő Kft. közreműködésével lomtalanítási akciót szervez, melynek időpontja:

2023. október 5. napja

Kérjük, hogy a fenti időpontban reggel 7 óráig a lakásban keletkezett, felhalmozott és feleslegesség vált tárgyakat az ingatlan előtti, szállítójárművel megközelíthető közterületre helyezzék ki.

Lomtalanítás során a méretüknél fogva gyűjtőedényekben nem elhelyezhető hulladékok gyűjtését csak az alábbi hulladék vonatkozásban végezzük el:

  • ·Lom, bútor, berendezési tárgy, eszköz

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyűjtési akció során nem kerül elszállításra:

Gumiabroncs, elektronikai hulladék, fémhulladék, háztartási szemét, építési törmelék, kerti hulladék, faág, veszélyes hulladék, (gyógyszeres dobozok, festékes, olajos, lakkos flakonok, akkumulátor, elemek, vegyszeres dobozok stb.) valamint autóbontásból származó (kárpit, szivacs, bakelit, autóalkatrész stb.) hulladék, tehergépjárművek nagyméretű gumiabroncsai, üveges ablak rámák, valamint WC és mosdókagylók. Továbbá nem kerül elszállításra egyéb ipari mennyiségű, üzletszerű tevékenységből származó hulladék.

A lomtalanítás alkalmával kizárólag a lakossági lomhulladék elszállítását végzi a szolgáltató, ezért a háztartásinál nagyobb, ipari mennyiségben felhalmozott hulladékok elszállítására nem kerül sor.

Kérjük az ingatlantulajdonosokat, hogy a lomtalanításra szánt hulladékot legkorábban csak a lomtalanítás napját megelőző este helyezzék ki az ingatlan elé!

Lovászi, 2023. szeptember 20.

                                                                                   Kovács Ferenc s.k.

   polgármester

Felhívás

2023. szeptember 22-én pénteken

Dr. László Péter szabadságon lesz.

Helyettesít: Dr. Molnár Klára
Tornyiszentmiklós, Kossuth utca 1.

Tel: 376 - 054

Tisztelettel: Dr. László Péter

LOVÁSZIBA

2023. szeptember 20.
9:00 - 10:00

WWW.KORMANYABLAK.HU

Felhívás

2023. szeptember 1-én pénteken

Dr. László Péter szabadságon lesz.

Helyettesít: Dr. Molnár Klára
Tornyiszentmiklós, Kossuth utca 1.

Tel: 376 - 054

Tisztelettel: Dr. László Péter

 Figyelem! Változott a szállítási rend!

Iskolaőr toborzás

Zala vármegyében több iskolaőri hely is betöltésre vár, ezért várjuk a pozíció követelményeinek megfelelő jelentkezőket. A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség, minimum szakmunkásbizonyítvány szükséges, feltétel a magyarországi állandó bejelentett lakcím, az erkölcsi bizonyítvány megléte és a magyar állampolgárság. A jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell résztvenniük.

A pályázatokat postai úton a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére lehet megküldeni a 8900 Zalaegerszeg, Balatoni u. 4. címre, illetve azok leadhatók személyesen a rendőrkapitányságokon is. Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk a jelentkezéseket.

Az iskolaőri szolgálat után érdeklődők további információkat, valamint a jelentkezési egységcsomagot az alábbi linken érhetik el.

https://www.police.hu/hu/iskolaor

HIRDETMÉNY

LOVÁSZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 12/2017. (IX.22.) Önk. rendelete alapján

ÉRTESÍTI A HELYI PARTNEREKET,

hogy KEZDEMÉNYEZTE A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSÁT a Zala kétkeréken térségi kerékpárút megvalósítása céljából, melyre vonatkozóan a tervdokumentációt a megbízott tervező elkészítette.

A véleményezési dokumentáció az önkormányzatunk honlapján www.lovaszi.hu tekinthető meg 2023. augusztus 11. és 2023. augusztus 25. közötti időszakban.

TISZTELT PARTNEREINK A KÖZZÉTETT DOKUMENTUMMAL KAPCSOLATOS VÉLEMÉNYÜKET, ÉSZREVÉTELÜKET A KÖZZÉTÉTEL IDEJE ALATT LOVÁSZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA CÍMÉRE megküldve

(8878 Lovászi, Kutfej u. 112. levelezési címre, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre)

ÍRÁSBAN TEHETIK MEG.

KÖSZÖNJÜK A KÖZREMŰKÖDÉSÜKET!!

Lovászi, 2023. 08. 10.

                                                                                     Kovács Ferenc sk.
polgármester

 

 

Felhívás

2023. augusztus 18-án pénteken

Dr. László Péter szabadságon lesz.

Helyettesít: Dr. Molnár Klára
Tornyiszentmiklós, Kossuth utca 1.

Tel: 376 - 054

Tisztelettel: Dr. László Péter

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (Ávt.) 42/B. § (1) bekezdése rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat - ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel - három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

A 2023. évi ebösszeírás céljából kérem az Önkormányzat közigazgatási területén tartott, négyhónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az „Ebösszeíró adatlapot” kitölteni és a lentiekben megjelölt lehetőségekkel élve a Lovászi Közös Önkormányzati Hivatalhoz eljuttatni szíveskedjen 2023. szeptember 30. napjáig.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján. Az adatbejelentő lapok átvehetők az önkormányzatnál, hivatalban és letölthető a település honlapjáról.

4. oldal / 28

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Kovács Ferenc polgármester

Testületi tagok:
András Csabáné alpolgármester
Cseke Lászlóné képviselő
Hóbor Róbert képviselő
Kovács Ágnes képviselő
Páli Tibor képviselő
Varga László képviselő

Elérhetőség: 06-30/237-1334

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Orsós Attila elnők
Károlyi Julianna eln.hely.
Orsós György képviselő

Elérhetőség: 06-30/393-7879

Települési adatok

2024. január

0-17 éves 196
18-59 éves 612
60-99 éves 348
Összesen 1 156

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2024.07.22 - 2024.07.26-ig

Étlap 2024.07.15 - 2024.07.19-ig

 

Vasfüggöny Múzeum és Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 1000 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 500 Ft/fő;

10 főtől felnőtt csoportoknak: 8000 Ft/csoport
Szünnap: vasárnap, hétfő
 
 Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614 (9:00 - 17:00)

Ki van itt?

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi

Joomla templates by Joomlashine