Nyomtatás

Rizses csoki

Hozzávalók: 

·                             50 dkg cukor

·                             50 dkg tejpor

·                             15 dkg kakaópor

·                             30 dkg puffasztott rizs (de bármilyen puffasztott gabona megfelel)

·                             2,5 dl víz 

·                             6-8 csepp aroma (amilyen ízűt szeretsz)

 

Elkészítés: 

 

A puffasztott rizst kevés vajban állandó kevergetés mellett enyhén
pirítsd meg. Főzd fel a cukrot a vízben, majd add hozzá állandó
kevergetés mellett a többi alkotóelemet. Főzd krémesre. Az aromát csak a
legvégén csöpögtesd bele.

Öntsd ki egy nagy tálcára, mert meg kell várni, amíg kihűl. Akkor késsel könnyen vágható.

Utoljára frissítve: 2014. június 02., hétfő 22:52

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned