Nyomtatás

Babos marha zöld dinnyével

Hozzávalók: 

4 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 közepes (50 g) vöröshagyma, felvágva
200 g marhahús, kockára vágva
3/4 csésze víz
1-1/2 Babkonzerv (sózott óriásbab, stb.)
1 doboz (140 g) paradicsompüré
1 csomó (200 g) spárgaborsó, 2 újnyi darabokra vágva
1 tubus osztriga szósz
1/4 teáskanál bors
1 nagy (300 g) ampalaya (zöld dinnye), kimagozva, vékonyra vágva

Elkészítés: 

Megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a húst. Vízzel, paradicsomszósszal és a babbal felöntjük.
Kis lángon pároljuk 20 percig.
Hozzáadjuk spárgát, osztrigaszószt és a borsot. Pároljuk 7 percig.
Hozzáadjuk a dinnyét és még 3 percig főzzük.
Forrón tálaljuk.

Megjegyzés: 

Kiváló B12 vitaminforrás a vérszegénység megelőzésére

 

 

Utoljára frissítve: 2015. április 06., hétfő 09:48

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned