Elkészítés:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.
Hozzávalók:
2 csirkeaprólék, vagy fél kg kockára vágott borjúhús,
negyed kg fejtett borsó, 1 zsenge újkaralábé,
negyed kg gomba vagy spárga, 1 csokor petrezselyem,
2 kanál liszt, 3 evőkanál liszt, só.
Elkészítés:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.
Utoljára frissítve: 2015. április 06., hétfő 09:47