Gombás halászlé

Hozzávalók: 

1,5 kg ponty, 
50 dkg halbelsőség, 
50 dkg vöröshagyma, 
4-5 erős paprika,
25 dkg gomba, 
pirospaprika, 
őrölt bors, 

Elkészítés: 

 

A halat megtisztítom, hat szép szeletet félreteszek belőle, a többit és a belsőséget a négyfelé vágott hagymákkal és az erős paprikákkal 2 liter vízben jó puhára főzöm. Áttöröm és ha a lé sűrű lenne, még öntök hozzá vizet. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezem, beleteszem a felszeletelt gombát és 5 percig főzöm. Végül belerakom a félretett halszeleteket és még 20m percig forralom a gombás halászlét

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Jánosi Zsuzsanna polgármester

Testületi tagok:
Kondákor Csabáné alpolgármester
András Csabáné képviselő
Szabó Zilia képviselő
Kománovics Péter képviselő
Páli Tibor képviselő
Simon András képviselő

Elérhetőség: 06-30/237-1334

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Orsós Attila elnők
Orsós Attiláné eln.hely.
Orsos Klaudia képviselő

Elérhetőség: 06-30/393-7879

Települési adatok

2024. január

0-17 éves 196
18-59 éves 612
60-99 éves 348
Összesen 1 156

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2024.10.14 - 2024.10.18-ig

Étlap 2024.10.07 - 2024.10.11-ig

 

Vasfüggöny Múzeum és Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 1000 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 500 Ft/fő;

10 főtől felnőtt csoportoknak: 8000 Ft/csoport
Szünnap: vasárnap, hétfő
 
 Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614 (9:00 - 17:00)
Joomla templates by Joomlashine