Céklás halsaláta

Hozzávalók: 

Fél üveg pácolt hal (ruszli), 
1 ecetes uborka, 
15 dkg ecetes cékla, 
1 ek. cukor, 
1 dl. majonéz, 
1 pohár tejföl, 
apróra vágott zöldpetrezselyem, 
csipetnyi só és bors,

Elkészítés: 

 

A céklát lecsepegtetem és felcsíkozom. A halakat kiveszem a pácból (a hagyma most nem kell), hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom. A majonézt összekeverem a sóval, borssal, cukorral, tejföllel, petrezselyemzölddel, a céklával és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverem a a halat, majd legalább fél napra behűtöm. Tálalás előtt újra átkeverem.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Advent

Készítse fel lelkét az ünnepre.

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Jánosi Zsuzsanna polgármester

Testületi tagok:
Kondákor Csabáné alpolgármester
András Csabáné képviselő
Szabó Zilia képviselő
Kománovics Péter képviselő
Páli Tibor képviselő
Simon András képviselő

Elérhetőség: 06-30/237-1334

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Orsós Attila elnők
Orsós Attiláné eln.hely.
Orsos Klaudia képviselő

Elérhetőség: 06-30/393-7879

Települési adatok

2024. január

0-17 éves 196
18-59 éves 612
60-99 éves 348
Összesen 1 156

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2024.11.25 - 2024.11.29-ig

Étlap 2024.12.02 - 2024.12.07-ig

 

Vasfüggöny Múzeum és Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 1000 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 500 Ft/fő;

10 főtől felnőtt csoportoknak: 8000 Ft/csoport
Szünnap: vasárnap, hétfő
 
 Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614 (9:00 - 17:00)
Joomla templates by Joomlashine