Szorult helyzetben

A telep egyik legizgalmasabb műhelye a motorszerelő műhely volt. Ott mindig történt valami. Kiváló társaság, öregek fiatalok vegyesen, összeszokott jó csapat.

Történt egyszer, hogy tavasszal a műhely takarítónője telerakta virágcserepekkel az ablakokat, amelyek a munkapadok felett voltak. Ennek esett áldozatául Feri bátyánk, aki egyébként igen nagy kópé hírében állt. Ahogy belépett a műhelyajtón rögtön észrevette a változást és megszólalt:

 

- Micsoda gyönyörű virágokat hoztál Saroltám! - azzal már lépett is a munkapadjához és felnyúlt, hogy a virágcserepet megvizsgálja. Bár ne tette volna! A fiók félig ki volt húzva és ahogy keresztül hajolt az asztal felett, a lábával betolta. Igen ám, de a laza ruházatának köszönhetően a gatyájában lévő teljes felszerelése a fiókba lógott és azonmód be is csukódott!!!

Kikerekedett szemekkel támasztotta az asztalt, egyensúlyát vesztve csak annyi ereje volt, hogy a kezeivel is megtámaszkodjon, hogy valamennyire enyhítsen szorult helyzetén.

 

- Bandikám gyere segíts! - nyögte alig hallhatóan az éppen a közelben tartózkodó fiatalabb kollégának. Persze az is időbe került amíg a hívott megértette, hogy milyen szorult helyzetet kéne rendbe hoznia. Később sokszor elmesélték az öregúr kalandját, amin addigra már ő is képes volt nevetni.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Kovács Ferenc polgármester

Testületi tagok:
András Csabáné
Hóbor Róbert
Kovács Ágnes
Varga László
Léránt Ferenc
Páli Tibor

Települési adatok

2021. január

0-17 éves 179
18-59 éves 641
60-99 éves 340

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2022.06.27 - 2022.07.01-ig

Étlap 2022.07.04 - 2022.07.08-ig

 

Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 500 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 300 Ft/fő;
6 éves korig ingyenes
10 főtől csoportoknak: 400 Ft/fő
 
Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614
Joomla templates by Joomlashine