Hozzávalók:
1 kg marhahús, 1 kg levescsont, 3 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa, 1 db karalábé, 1 db zeller, néhány levél kelkáposzta, 1 fej vöröshagyma, 2-3 db gomba, só, 5-6 szem bors, ízlés szerint darab gyömbér.
Elkészítés:
A húst és a csontot hideg vízben főni tesszük, ha forr, habját leszedjük, és belerakjuk a megtisztított, felvágott zöldséget. Fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. Tésztával vagy maceszgombóccal tálaljuk, a húst pedig mártással adhatjuk fel.
204105/03306
Lovászi Olajbányász Művelődési Házban működő könyvtár szakmai eszközfejlesztése, korszerűsítése
2221-6/2019/HERMAN
A helyi gazdaság élénkítése zártkerti fejlesztésekkel
VP6-7.2.1-7.4.1.1-16
Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés
EFOP-3.9.2-16
Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben
TOP-3.2.1-15-ZA1-2016-00032
Lovászi Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése
KÖFOP- 1.2.1- VEKOP- 16-2016- 00273
Lovászi Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
EFOP-1.5.3-16-2017-00069
Humán szolgáltatások fejlesztése a Lenti járásban
2020. január
0-17 éves | 174 |
18-59 éves | 647 |
60-99 éves | 337 |
Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata
Étlap 2021.01.25 - 2021.01.29-ig
Étlap 2021.01.18 - 2021.01.22-ig
Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására.