Az Önkormányzat Képviselő-testületi üléseinek jegyzőkönyvei:

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 20-i nyilvános üléséről és közmeghallgatásról

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 16-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. szeptember 21-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 14-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 6-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 13-i rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 2-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 14-i nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 26-i nyilvános üléséről

 

Az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeletei, határozatai:

Lovászi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2017. (III.3.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi kölségvetéséről

Lovászi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2017. (I.27.) önkormányzati rendelet az önkormányzat közművelődési feladatairól, a helyi közművelődési tevékenység támogatásárólközművelődési feladatairól, a helyi közművelődési tevékenység támogatásáról

Település rendezési terv

 

Pirított gomba

Hozzávalók:

  • 800 g csiperke gomba,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 kanál olasz fűszerkeverék,
  • olívaolaj,
  • só,
  • őrölt fekete bors,
  • 40 ml balzsamecet.

Elkészítés:

Szeleteljük fel a gombát kisebb darabokra. Ha kicsik a gombák, akkor nem kell felvagdosni. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, az így kapott fűszeres levet öntsük rá a gombára, kavarjuk jól össze és hagyjuk állni 20 percet. Tegyük a gombát egy tűzálló tálba és előmelegített sütőben, 200 fokon süssük 15-20 percig. Közben kavarjuk meg, hogy az ízek jól átjárják.

Olasz fűszerkeverék: 2 ek. szárított bazsalikom, 2 ek. szárított majoránna, 1 ek. oreganó 1 ek. rozmaring, 1 ek. pirospaprika.

Tájékoztató

Bányász Horgászegyesület Lovászi

T Á J É K O Z T A T Ó

Egyesületünk 2017.évben további öt évre kötött bérleti szerződést az UJFALUSI- tó tulajdonosával, ami a halgazdálkodásunk alapja. 
2017.január 14-én megtartott közgyűlés elfogadta az ez évben fizetendő összegeket:

Közel 100 év telt el azóta, hogy a háborúból hazatért őseink elkergették a hegyi kápolnánál tanyát vert délszláv szabadcsapatokat, akik úgy gondolták, hogy a trianoni békeszerződésben újra rajzolt határok kevés területet juttatnak számukra. A Kerka-völgye Baráti Kör Egyesület tagjai úgy kívánták felidézni az akkoriban történteket, hogy végigjárják és megemlékeznek az akkori események helyszínenin a hős elődök tetteiről.

2016. november 25-én Ferenc Győző újságíró az Olajmunkás című újság szerkesztője vendégeskedett a Művelődési Házban és válaszolt az érdeklődők kérdéseire az olajipar történelméről írt könyvének kapcsán.

 

29. oldal / 51

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Jánosi Zsuzsanna polgármester

Testületi tagok:
Kondákor Csabáné alpolgármester
András Csabáné képviselő
Szabó Zilia képviselő
Kománovics Péter képviselő
Páli Tibor képviselő
Simon András képviselő

Elérhetőség: 06-30/237-1334

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Orsós Attila elnők
Orsós Attiláné eln.hely.
Orsos Klaudia képviselő

Elérhetőség: 06-30/393-7879

Települési adatok

2025. január

0-17 éves 199
18-59 éves 606
60-99 éves 370
Összesen 1 175

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2025.07.07 - 2025.07.11-ig

Étlap 2025.06.30. - 2025.07.04-ig

Vasfüggöny Múzeum és Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 2.500 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 1.800 Ft/fő;

10 főtől felnőtt csoportoknak: 20.000 Ft/csoport
Szünnap: vasárnap, hétfő
 
 Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614 (9:00 - 17:00)
Joomla templates by Joomlashine